© SaBé Marketing & Event Management  -  Amstelkade 80-2  -  1078 AM Amsterdam  -  +31 6 55 152 067  -  info@sabe.nl
SaBé
Marketing & Event Management
Maatschappelijk
Werkvelden Over Projecten Referenties Contact Home
250 Nieuwegeinse jongeren (meisjes + jongens!) krijgen ieder jaar de kans om te bewijzen dat ze meer in hun mars hebben dan ‘hangen’. Met behulp van rolmodellen zoals Michel Vorm krijgt deze groep een sport/leertraject aangeboden met als einddoel het spelen van de voetbalwedstrijd van je leven. Deze groep heet New Generation Nieuwegein of kortweg New-G. De ‘wedstrijd van je leven’ speelden New-G tegen Lucky Ajax (met o.a. Sjaak Swart en Dennis Bergkamp).
De Kids Beach Soccer League en Kids Events zijn vanaf de oprichting gekoppeld aan een goed doel. Speelland de Beekse Bergen is de ideale lokatie gebleken om evenementen en een goed doel aan elkaar te koppelen. SaBé Marketing & Event Management heeft middels de jaarlijkse samenwerking met Hogeschool van Amsterdam, Speelland Beekse Bergen en goede doelen als Kids for Animals en Spieren voor Spieren de juiste mix gevonden.  De jaarlijkse evenementen in Speelland zijn enorm populair bij kinderen en zeker bij de Kids Clubs van diverse Betaald Voetbal Organisaties als Ajax, FC Utrecht, Feijenoord, PSV, Willem II en NAC Breda.
Voor de United Jeugd Cup 2013 heeft de organisatie gekozen om de Edwin van der Sar Foundation te koppelen aan het evenement. Op zaterdagavond vond de wedstrijd plaats ussen Lucky Ajax en Oud-FC Utrecht. De opbrengst van deze wedstrijd is gedoneerd aan de Edwin van der Sar Foundation.