© SaBé Marketing & Event Management  -  Amstelkade 80-2  -  1078 AM Amsterdam  -  +31 6 55 152 067  -  info@sabe.nl
SaBé
Marketing & Event Management
Sport
Promotionele activiteiten
Maatschappelijke activiteiten
Open Dag(en)
Evenementen
Productie
Speaker
Projecten
Werkvelden Over Projecten Referenties Contact Home
De oprichter van SaBé Marketing & Event Management heeft veel ervaring opgedaan bij eerdere werkgevers. Deze ervaring zijn hedendaags nog steeds leidend binnen de activiteiten van SaBé. Huidige projecten zijn op het gebied van:
Projecten waar de oprichter van SaBé Marketing & Event Management direct of indirect (o.a. via opdrachtgever) mee te maken heeft zijn:
United Jeugd Cup
Nederlands Kampioenschap Beach Soccer
Beach Soccer Series
WinterXperience
Monaco aan de Maas
Beatstad
Marathon van Amsterdam en Rotterdam
Halve Marathon van Utrecht
Een internationaal 2-daags voetbalevenement waar 15 Betaald Voetbal Organisaties aan meedoen. SaBé Marketing & Event Management is in 2005 de initiatiefnemer geweest voor de realisatie van één van Europa’s grootste voetbalevenementen voor jeugd. 
Vanaf 2004 is de oprichter van SaBé betrokken bij de organisate van het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer.Van A-Z, van begin tot het einde was/is SaBé één van de schakels in de organisatie van het Nederlands Kampioenschap. Vanaf 2011 is SaBé Marketing & Event Management intensief betrokken bij het logistiek proces van het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer.
Vanaf 1999 - 2003 is de oprichter van SaBé betrokken geweest bij de Beach Soccer Series. Naamgevers van dit landelijke evenement waren Liptonice, Foot Locker, Amstel bright, Amstel Lite en Amstel. In 2004 is de Beach Soccer League ontstaan waar SaBé een actieve rol bij speelde. Deze league’s zijn voor mannen - vrouwen - kids.
In de grootste indoor skibanen van Nederland is de tour “WinterXperience” ontwikkeld. De oprichter van SaBé heeft intensief geholpen bj de ontwikkeling en uitvoering van deze tour.  De tour bestaat uit demonstraties, clinics , workshops en wedstrijden van verschillende wintersporten, waaronder skiën, snowboarden. Als side-event verzorgde Noordzee FM en Radio 10 Gold voor de nodige muziek bij de modeshows waar Rossignol en Rehall parter van waren.
Het leveren van marketing activiteiten bij de Halve Marathon van Utrecht om de business - to - business mogelijk te maken.
Vanaf de opriching in 2003 heeft SaBé Marketing & Event Management, de oprichter, middels opdrachten van Free Mind veel ervaring opgedaan in diverse projecten. 
SaBé Marketing & Event Management heeft bij de Open Dag van ADO Den Haag en Feijenoord activiteiten voor de supporters verzorgd. Doelstelling was het creëren van een emotionele band tussen supporters en club.
In opdracht van SVA (Supporters Vereniging Ajax heeft SaBé Marketing & Event Management al vele activiteiten van de Kids Club en Supporters Vereniging voorzien van professioneel commentaar. In de Amsterdam Arena en op De Toekomst is SaBé aanwezig om de Ajax supporters te verwelkomen.
Bedrijven benaderen SaBé Marketing & Event Management om hun merk te koppelen aan evenementen/projecten