© SaBé Marketing & Event Management  -  Amstelkade 80-2  -  1078 AM Amsterdam  -  +31 6 55 152 067  -  info@sabe.nl
SaBé
Marketing & Event Management
Sport
(Sport)clinic’s Sportkampen Sportdagen Sporttoernooien Werkvelden Over Projecten Referenties Contact Home
Een sportclinic is de ideale manier om mensen op een informele manier met elkaar in contact te brengen. Het is een unieke gelegenheid om te werken aan teambuilding en motivatie. Mogelijk met en zonder topsporters.
SaBé verzorgt clinics in een groot aantal sporten. Onze hoofdbezigheid is het verzorgen van voetbalclinic’s en voetbal gerelateerde activiteiten voor scholen, buurten, instellingen en verenigingen.
SaBé verzorgt al vanaf 1998 de leukste en leerzaamste sportkampen voor kinderen van 6 t/m 17 jaar. Samen met de deelnemer en de enthousiaste en ervaren begeleiding zorgen we dat het een kamp wordt om nooit te vergeten.
Sportief bezig zijn en tegelijkertijd werken aan een betere teambuilding. Een gezellige dag met collega’s. Een unieke combinatie van inspanning en ontspanning.  Sportdagen op maat! SaBé is dé geschikte partner voor het organiseren van schoolsportdagen en bedrijfssportdagen. De organisatie en begeleiding van de volledige sportdag wordt door ons verzorgd. Wij bieden een ruim pakket van uiteenlopende (fun)sporten aan, onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde medewerkers. Aangepaste programma's kunnen uitgewerkt worden voor secundair, buitengewoon en basisonderwijs alsook voor bedrijven.
SaBé organiseert jaarlijks, tijdens vakantieperiodes, diverse sporttoernooien in Nederland. De kennis van voorbereiding - uitvoering - evaluatie worden door meerdere opdrachtgevers gezien als belangrijk gegeven om met SaBé in zee te gaan.